10 maart: per bus naar Pokhara


Kaartjes geregeld door River Bank Inn en we werden gebracht. Aanrader, dit onderkomen - behalve het restaurant, dat er zo kaal uitzag dat we er niet gingen eten. Opstartproblemen? Het was geen probleem, want er waren veel restaurantjes op loopafstand.

De bus.


Onder goede bescherming.





Uitzichten.






En de eerste beelden van Pokhara. We hadden in de bus hadden kennisgemaakt met een stel Vlamingen en vergezelden hen naar het noordelijkste stukje Pokhara aan het meer, waar veel hippies logeren, al dan niet in herberg De Kwal.
Het doel was een restaurantje, The Old Star: de Vlaming had de eigenaar ooit geld geleend om zijn tent te kunnen openhouden. Zou het er nog zijn? Jawel, en ze werden met vreugde onthaald. (Sorry, dat zie je aan dit plaatje niet af.)








Het meer en Pokhara, vanaf de noordelijke oever.






En naar ons eigen onderkomen in Pokhara, The Little Tibetan Guesthouse (zie ook hier), een aanrader van de dame van het Nepalees consulaat in Amsterdam - en nu ook van ons. Achter het hek gaat een fraaie en relatief rustige tuin schuil, tussen kamers grenzend aan tuin of (1e verdieping) met balkon. Vriendelijk en behulpzaam personeel.




Hier een indruk van de 'terrible guards of Little Itibetan Guesthouse'.























Geen opmerkingen:

Een reactie posten